ROBINIA PLAY AGÁTOVÉ DETSKÉ IHRISKÁ

Séria Robinia Play prináša na detské ihriská úplne nový rozmer zábavy s jej jedinečne atraktívnymi prvkami. Výnimočný dizajn, ktorý spája takmer surové drevo s kovom, tvorí základ pre minimalistickú a industriálnu atmosféru.

Hlavné charakteristiky:

  • Minimalistický dizajn: S koncentráciou na jednoduchosť, táto kolekcia povzbudzuje deti i dospelých, aby rozvíjali svoju predstavivosť a kreatívne myslenie.
  • Edukativné prvky: Vybavená edukačnými tabuľami, hudobnými prvkami a lanovými konštrukciami, série Robinia Play poskytuje širokú škálu možností pre učenie sa a fyzický rozvoj.
  • Ekologické a odolné materiály: Hlavnou zložkou série je ekologické drevo z certifikovaných plantáží, ktoré odoláva poveternostným vplyvom aj intenzívnemu využívaniu.

Inšpirácie prírodou:

  • Séria čerpá inšpiráciu zo sveta zvierat a rastlín, ako aj z morských motívov a vodných prvkov, čím poskytuje deťom príležitosť na objavovanie a experimentovanie.

Ideálna pre každé prostredie:

  • Či už sa jedná o mestské parky, školské dvory, predškolské zariadenia alebo rekreačné oblasti, Robinia Play je skvelým doplnkom pre akékoľvek prostredie, spájajúc estetickú hodnotu s funkčnosťou.

Ponorte sa do sveta Robinia Play, kde každý prvok je príležitosťou pre zábavu, učenie a fyzický rozvoj. Preskúmajte naše rôznorodé možnosti a nájdite tie najlepšie pre vaše ihrisko.

VEKOVÉ ODPORÚČANIE

 3-12 ROKOV

ROBINIA PLAY séria,  ukážky z realizácií